Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Metall Självhäftande Ensenada Silver


Användningsområde: Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Färg: Silver Material: Aluminium, Metall Optic: Metall Optik Stenstorlek: 74x74mm Ytegenskaper: Borstat, Glänsande Kakel / Ark Storlek: 28,7x29,5cm En Ark: 0,085m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,36 kg Kvantitet: 1

88,28 kr* per Ark

Innehåll: 0.085 Kvadratmeter (1 038,59 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33933

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.085
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Om du funderar på en invändig renovering under den för närvarande ganska mörka årstiden, som att modernisera med väggplattor, som är robusta men också trendiga, är dessa självhäftande metallplattor med silverfärgad, matt yta den perfekta lösningen. Dessa väggplattor sticker ut med ett väldigt speciellt mönster och är ett blickfång som sticker ut, till exempel med tapetpartier på väggarna. Enkel och snabb rengöring av ytor är definitivt en av fördelarna med silvermetallmosaikplattor. Om du anser att det kan finnas en anhörig som ska vårdas eller barn i hushållet.

Ensenadas mosaikplattor med en tjocklek på fyra millimeter kan snabbt och exakt fästas på väggarna i köket, badrummet eller till och med festlokalen och balkongen av en erfaren hantverkare. Kvaliteten på mosaikplattorna är särskilt bra valuta för pengarna i vår butik. En billig förändring av inredningen som lönar sig på lång sikt.

En modern mosaikplatta som kan kombineras med tapeter och/eller befintliga kakel. Enkel och snabb att rengöra och särskilt billig. Enkel applicering i mönstret satt av en kompetent hantverkare eller specialist.

Om du har några frågor finns vår kundtjänst självklart tillgänglig via WhatsApp eller per telefon på vardagar måndag till fredag.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.