Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Wichita Silver Glitter


Användningsområde: Bad, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Silver Material: Glas Optic: Metall Optik Stenstorlek: 25x25mm Ytegenskaper: Glänsande, Hamrad Kakel / Ark Storlek: 30,2x32,7cm En Ark: 0,099m² Tjocklek: 4mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,87 kg Kvantitet: 1

96,69 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (966,90 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33059m

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Silver
Produkt Antal
Matta/Mats
0.1
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Modern väggdesign med glasmosaikplattor i glitterlook

Wichita glasmosaikplattor i silverglitter utvecklar sin dekorativa effekt inte bara i kök och badrum. Den dekorativa, glittrande ytan ger också sov- och vardagsrumsutrymmen en speciell atmosfär. När det gäller hygien, hållbarhet och enkel skötsel är väggplattor överlägsna all annan beklädnad. Glasmosaikplattor med glitteryta är en trend inom vardagsrumsdesign. Med dem kan både subtil design med en lätt strukturerad yta och starka kontraster med iögonfallande färger skapas.

Glasmosaik - flexibel bostadsyta design

Glasmosaiker användes redan av romarna för design. De har aldrig gått ur modet. De är lätta att flytta. Kakel med glittrande yta kan även användas som dekorativ väggbeklädnad istället för tavlor och tapeter. Ytans struktur förstärker den dynamiska effekten av de dekorativa, vackert glittrande väggplattorna. Jämfört med konventionella plattor kännetecknas en glasmosaik med glittereffekt av mer individualitet, sofistikering och glans. Glasmosaikplattor Wichita glitter ger en touch av glamour till hemmet. Designen som uppnås med glasmosaikplattor är lika individuell som designerns smak. Elegant, mörkt skimrande kakel ger dina egna fyra väggar en stilren klubbatmosfär.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.