Hoppa till huvudinnehåll

Väggbeklädnad med olika former

I väggbeklädnaden på och i huset har du

en rad möjligheter och kan arbeta med olika tegelstenar eller kakel. Väggstenar säkerställer ett naturligt utseende och får huset att se väldigt harmoniskt och hemtrevligt ut. För att underbygga de visuella fördelarna med väggbeklädnaden med hög kvalitet krävs en professionell installation av väggbeklädnaden eller kakel. När du bestämmer dig för en design eller ett material för väggbeklädnaden finns det inga begränsningar för din fantasi och du har möjlighet att arbeta med olika former och ytor, samt olika accenter och låta väggbeklädnad eller kakel bli ett blickfång.

En stor fördel med väggbeklädnad är

enkel rengöring tack vare en tvättbar yta. Glaserade plattor och tegel är lämpliga för utomhusbruk och tål alla väderförhållanden. Men även i fuktiga rum är kakel den främsta väggbeklädnaden med fördelar. Förutom fasadens yttre design kan väggbeklädnad också användas för att sätta dekorativa accenter inuti hus och lägenheter och betona vissa områden. Stenutseendet skapar en mysig medelhavsstil och är en mycket modern och innovativ väggbeklädnad i korridorer eller i vardagsrummet.

Det finns olika skäl för murverk och kakel som väggbeklädnad

och med tanke på materialets mycket motståndskraftiga kvalitet och hållbarhet, säkerställa väggbeklädnadens livslängd. När det gäller kakel kan du när som helst välja en modernisering med ett nytt färgschema och har därför valt en väggbeklädnad som kan anpassas till alla nya livsstilar och alla preferenser för en design. Om du använder väggbeklädnad bör du tänka i förväg när du beslutar om designen och bara välja väggbeklädnaden om du är säker på den attraktiva effekten och är medveten om att väggbeklädnad är permanent väggbeklädnad och bara kan tas bort med svårighet. I stället för gips kan tegelstenar ge huset ett rent och individuellt, klassiskt eller tidlöst utseende av tegel eller sandsten och, om det installeras korrekt, till och med stödja de värmeisolerande egenskaperna.

Väggbeklädnad av natursten


Tapeter och gips spelar inte längre någon större roll i väggbeklädnad,

vilket bara för några år sedan gav dem primär betydelse. Medan kakel bara fanns i badrum eller kök, har olika ytor och former, liksom de kreativa bearbetningsmöjligheterna, ökat användningsalternativen och gjort kakel till ett ofta använt väggbeklädnad. Både kakel och tegel är vattenavvisande och skyddande väggbeklädnad. Plattor kan enkelt tvättas av med en fuktig trasa eller rengöras med en Kärcher. Om kakel och väggbeklädnad används för att dekorera den yttre fasaden, kan smuts av fasaden genom användning av kakel och väggbeklädnad uteslutas och ett aktivt bidrag kan göras till värmeisoleringen. Kakel och tegel är väggbeklädnaden för dig om du har höga krav på kvalitet och effekt, på material och design.

Det är lämpligt att låta tegel och kakel installeras av en specialist

och fästas professionellt på underlaget. Eftersom väggbeklädnad och kakel är permanent väggbeklädnad, bör du inte kompromissa när det gäller att fästa dem och förlita dig på professionalismen hos en specialist.