Hoppa till huvudinnehåll

Marmorplattor i vardagsrummet

Naturstenplattor av fin marmor

ger en lyxig touch och en mycket elegant atmosfär i badrummet, i köket och även i vardagsrummet eller i korridoren. Som vägg- eller golvplattor imponerar naturstenplattor av marmor inte bara med sin individuella och graciösa design, utan kommer också med högkvalitativa produktegenskaper. Om du föredrar bästa kvalitet och hög motståndskraft för golvplattor, kommer du att bli entusiastisk över marmor naturstenplattor och kan välja dessa golvplattor i mycket olika versioner, ytor och utföranden. Det finns ljusa och mörka naturstenplattor av marmor som golvplattor, samt väggplattor som matchar golvet.


Marmor i natursten

framkalla ett elegant utseende och låt rummen lysa med en touch av lyx. Golvplattor av marmor är mycket lätta att ta hand om och kommer med en silkeslen eller mycket stark glans. Beroende på behandling av ytan kan naturliga stenplattor av marmor ha mycket olika effekter och stödja Medelhavsutseendet eller hälsostämningen i badrummet och är individuellt baserade på dina idéer. När det gäller olika färger finns det inga gränser för valet av marmorgolvplattor och du kan välja mellan de ljusa, bruna eller gråsvarta segmenten.
Naturstenplattor av marmor, vars yta är polerad till högglansig, mjukt satinerad eller finslipad, är en speciell blickfångare. Patinerad marmor samt naturstenskakel i antik design säkerställer entusiasm och ger dig som golvplattor möjlighet att framhäva din atmosfär i den stil du vill ha. Marmor är mjukare än andra naturstenplattor, men detta påverkar inte golvplattornas motståndskraft och kraftiga användning. Med golvplattor i marmor kan du också lita på raka kanter och en enhetlig design, eller på naturliga trasiga kanter på golvplattorna och därmed betona Medelhavet, landsbygden eller antik chic med naturstenplattor. Från vita till bruna till svarta, erbjuder marmorgolvplattor dig ett brett utbud av designidéer som du kan genomföra med de bästa naturstenplattorna och genomföra din idé om ett mysigt och hemtrevligt hem.


Användbar information

Du kan beställa marmorgolvplattor online till låga priser och få dem levererade direkt till ditt hem. Om du inte har någon erfarenhet av att lägga golvplattor kan du lita på en professionell klinker för att lägga dina fina naturliga marmorstenar och låta arbetet utföras av en specialist. Resultatet lämnar inget övrigt att önska och erbjuder dig många alternativ för att skapa ett golv i en elegant design med marmor och utforma ditt hus eller lägenhet med ett lyxigt utseende. När det gäller rengöring och vård kräver golvplattor i marmor ingen speciell ansträngning, utan kan enkelt rengöras och underhållas permanent med specialvårdsprodukter för naturstenplattor. När det gäller ljusfärgade och porösa naturstenplattor är det lämpligt att vara särskilt försiktig med färgade vätskor som te eller rött vin och undvika kontakt med golvplattorna i marmor.