Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Silver Uni 25x25x4mm


Användningsområde: Bad, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Silver Material: Glas Optic: Metall Optik Stenstorlek: 25x25mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30,2x32,7cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 4mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,84 kg Kvantitet: 1

125,07 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (1 250,70 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33274m

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Silver
Produkt Antal
Matta/Mats
0.1
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Universellt kakel i modern stil

Extremt elegant och allmänt användbar kakel. Perfekt som blickfång i badrummet. Oavsett om det är i duschen, över handfatet eller på en bar vägg; brickan gör en bra bild överallt. Den kan även användas i köket som backsplash.

Det finns inga gränser för personlig kreativitet med mosaikplattor. Båda mattorna med endast samma färg kan användas eller guld kan kombineras med silver. Alla efter sin egen smak.

På grund av den blanka ytan ser plattan väldigt elegant och modern ut. Perfekt för dagligt bruk då materialet är lätt att torka rent och mycket lättskött. Dessutom ger typen av material det en chic charm. Glas är tidlöst och passar överallt.

Monteringen av mattorna visar sig vara enkel och lämplig för varje hobby gör-det-själv. Eftersom plattan levereras på mattor behöver man inte mödosamt fästa på de enskilda, små plattorna. Mattorna kan enkelt fästas på kakellimmet.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.