Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Potsdam Grön


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 1,5mm Format: Kvadratisk Färg: Grön Material: Glas Stenstorlek: 20x20mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30,5x30,5cm En Ark: 0,093m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Halkfri, Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 0,59 kg Kvantitet: 1

40,99 kr* per Ark

Innehåll: 0.093 Kvadratmeter (440,75 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34255

I lager

Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Färg: Grön
Produkt Antal
Matta/Mats
0.093
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattor Potsdam är perfekta för att designa badrummet och kökets bakvägg. En mosaik på väggen i badrummet drar allas uppmärksamhet. Den iscensätter skickligt väggen och skapar den önskade atmosfären i rummet.

Egenskaper av glasmosaikplattor Potsdam

Plattornas stenstorlek är 2 cm x 2 cm. De kan beställas med matt yta. Glasmosaikplattor Potsdam sväljer inte ljuset, utan reflekterar artificiellt ljus och dagsljus, så att rummet framstår som större. Eftersom glasytan kan rengöras och underhållas snabbt och enkelt, är glasmosaikplattorna idealiska för att designa fuktiga rum. De små glasmosaikplattorna kan användas för att kompensera för små ojämnheter på bakväggen i köket. I badrum och kök gör glasmosaikplattor att Potsdam-beslag och annan inredning lyser som ny. Plattorna finns i olika färger.

Designalternativ med glasmosaikplattor Potsdam

Glasmosaikplattor Potsdam erbjuder flexibla alternativ för att designa ett rum, ett litet område eller enskilda väggar. Med dem kan till exempel badkaret eller nischerna göras till ett blickfång. Dekorativ mosaik kan utformas med både enfärgade och flerfärgade plattor. En glasmosaik är också en berikning i korridoren och i alla andra livsrum. Ytterligare effekter kan uppnås med riktad LED-belysning. När ljuset tränger in i glasmosaikplattorna lyser de i lysande färger.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.