Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Florida Grön


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 1,5mm Format: Kvadratisk Färg: Grön Material: Glas Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 0,69 kg Kvantitet: 1

62,01 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (689,00 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34262

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Grön
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattorna Florida i färgen grönt förskönar ditt badrum på nolltid. Glasmosaik skapas genom att smälta soda, kalksten och kvartssand. Den blanka ytan är icke-porös och lätt att rengöra. Denna positiva egenskap är särskilt lämplig för användning i köket. Kökets bakre vägg drar alltid till sig fett och annan smuts, som lätt kan rengöras. Florida-serien finns i olika färgversioner. Det betyder att du är extremt flexibel med din köksstänk och kan matcha färgen på plattorna till dina köksmöbler. Hur skapas färgerna i glasmosaikplattor för ditt badrum? För färgning behöver tillverkaren oorganiska metalloxider. Till exempel, med järnoxid, uppnår hantverkaren grönt eller blågrönt.

En speciell egenskap hos glasmosaiken är dess transparens. Mattan har en storlek på 30 x 30 centimeter. En enda sten är 4 millimeter tjock och 23 x 23 millimeter stor. Att lägga den i badrummet går snabbt och enkelt med denna fyrkantiga matta. Om du behöver hjälp med att välja antal mattor, använd kakelräknaren. Ange din nödvändiga kvadratmeter så kommer kalkylatorn att tala om för dig mängden mattor, lim och injekteringsbruk. På grund av det hårda och spröda materialet rekommenderas speciella skärverktyg.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.