Hoppa till huvudinnehåll

Träimitation Mosaik Fairmont Självhäftande Mörkbrun


Användningsområde: Bad, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Format: Pattern Färg: Mörkbrun Material: Aluminium, Metall Optic: Träimitation Stenstorlek: 47x300mm, 74x300mm, 22x300mm, 47x94mm, 74x150mm, 47x260mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 5mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,45 kg Kvantitet: 1

89,34 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (992,67 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34751

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Mörkbrun
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Träpanel på väggarna behöver inte alltid vara komplicerat och tidskrävande. Det bästa beviset på detta är Fairmonts mosaikplattor i trälook. De är självhäftande väggplattor i aluminium. Denna finns i mörkbrunt. Trälooken hålls väldigt verklig. Vid första anblicken är det inte klart att det är självhäftande väggplattor.

Den matta ytan på mosaikväggplattorna gör att träet ser ännu mer verkligt ut. Det med det klädda utrymmet ser inbjudande hemtrevligt och mysigt ut. Fettfria, jämna väggar krävs för infästning. Kakelmattorna trycks enkelt fast ordentligt på väggytan. Mer teknisk talang krävs vanligtvis inte. Plattorna går att fästa snabbt och mycket utrymme sparas. Äkta träpaneler är mycket tjockare och tar mer plats. Fairmont mosaikplattor är endast 5 mm tjocka.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.