Hoppa till huvudinnehåll

Simbassäng Mosaik Seehorse Klistra På Papper


Användningsområde: lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Bred: 43cm Ett Paket: 0,47m² Fogbredd: 1,5mm Format: Rektangulär Färg: Blå Höjd: 110 cm Material: Glas Stenstorlek: 20x20mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30,5x30,5cm Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frost säke, Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Poolmosaik, Mosaik, Klinker Vikt: 3,9 kg Kvantitet: 1

404,64 kr* per Paket

Innehåll: 0.47 Kvadratmeter (860,94 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34526

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Paket
0.47
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Denna mosaik i ljusblått med gula sjöhästar är en vacker detalj för inom- och utomhusbruk, men även för våtutrymmen. Det använda och mycket robusta glaset gör det möjligt att denna mosaik även kan användas i simplatser som en pool eller till och med simbassänger. De olika nyanserna av blått som har anpassats till varandra och det matta utseendet visar det detaljerade arbetet.

Mosaiken är rektangulär. Nötningsgrupp 4, som denna mosaik tillhör, säger att den är mycket robust. Dessutom är den frostsäker eller frostbeständig. På grund av nötningsgrupp 4 kan denna mosaik användas i särskilt hårt använda områden. Mosaiken med en blandning av olika nyanser av blått och en gul sjöhäst är papperslimmad.

Allt som allt, om du letar efter något hållbart för inomhus, utomhus och våtutrymmen, är denna mosaik med vackert avslutade detaljer för dig. Du kan inte gå fel med denna mosaik, eftersom du kan använda den både i stor skala och på sina ställen.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.