Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Natursten Coronel Självhäftande Emperador


Användningsområde: Bad, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Format: Variabel, Rektangulär Färg: Emprador, Brun Material: Natursten, Marmor Optic: 3D-Optik Stenstorlek: 15x50mm, 15x40mm, 15x60mm Ytegenskaper: Matt, 3D, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 30,5x30,5cm En Ark: 0,093m² Tjocklek: 4-6mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,12 kg Kvantitet: 1

120,87 kr* per Ark

Innehåll: 0.093 Kvadratmeter (1 299,68 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33942

I lager

Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Färg: Brun
Produkt Antal
Matta/Mats
0.093
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

De självhäftande Coronel Emperador mosaikplattor i natursten ger ett högkvalitativt utseende och är en naturlig produkt. Dessa plattor med sin rektangulära form ger ett väldigt naturligt mönster och dessa plattor är väldigt lätta att arbeta med eftersom de är självhäftande. Ytan är matt och skapar en naturlig glans. Naturligheten hos denna produkt uppnås genom den struktur som denna kakel behåller på ytan. Mosaikplattor här är avsedda för inomhusbruk och dessa naturstenmosaikplattor är inte lämpliga för våtutrymmen. Med användningen av naturstenmosaikplattor som väggplattor uppnår du en ädel atmosfär, eftersom dessa högkvalitativa plattor framhäver din interiör ännu bättre. Strukturens naturlighet och karisma ser alltid uppdaterade ut och gör denna produkt till en av våra toppsäljare.

Produkter som skapar naturlighet och en ädel yta är en trend idag. Användaren får en produkt som skapar den önskade effekten av elegans i sin struktur och sin karisma genom naturstenen. Särskilt när det gäller avfall och mönster är dessa plattor lämpliga för ekonomisk läggning. Här kan du bestämma vilket syfte dessa plattor tjänar och därmed uppnår du en ökning av din egen boendemiljö. Coronel är namnet och denna produkt övertygar också med sin enkla bearbetning med egenskapen att dessa naturstenmosaikplattor är självhäftande. Detta innebär att bearbetning också är möjlig exakt och effektivt.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.