Hoppa till huvudinnehåll

Metro Kakel Svart Glänsande 10x30cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1m² Format: Rektangulär Färg: Svart Material: Keramik Optic: Metro Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 10x30cm Tjocklek: 8mm Egenskaper: Inte Rektifierar, Glaserad, Naturlig kant Produkt: Kakel

408,84 kr* per Paket

Innehåll: 1 Kvadratmeter
Produktnummer: TG19518

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 10x30cm
Färg: Svart
Ytegenskaper: Glänsande
Produkt Antal
Paket
1

Det är annorlunda, slående och intensivt. Väggplattan Metro finns i färgerna svart, vit, ljusgrå, grå, mörkgrå och kräm, både blank och matt, och är ett riktigt blickfång. Plattorna finns i måtten 10x30cm och 10x40cm och är 8 mm tjocka. Det är väggplattor i lergods, som är glaserade och därför får sin enorma glans.

Denna kakel är idealisk för att skapa vackra accenter och för att skilja sig lite från de traditionella badrums- och köksplattorna. De är mönsterlösa och har vackra ljusreflektioner när solen skiner till exempel. Hela väggar kan täckas med det, på grund av olika färger kan plattorna enkelt kombineras med varandra, vilket gör att intressanta mönster kan skapas.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.