Hoppa till huvudinnehåll

Metro Kakel Grädde Glänsande 10x30cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1m² Format: Rektangulär Färg: Kräm Material: Keramik Optic: Metro Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 10x30cm Tjocklek: 8mm Egenskaper: Inte Rektifierar, Glaserad, Naturlig kant Produkt: Kakel

408,84 kr* per Paket

Innehåll: 1 Kvadratmeter
Produktnummer: TG19516

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 10x30cm
Färg: Kräm
Ytegenskaper: Glänsande
Produkt Antal
Paket
1

Med väggplattorna lyser badrummet i ett helt nytt ljus. Kakelplattorna hålls i en mjuk krämton, med den extra, blanka ytan som ger en karaktär av strålande renhet.

Men de blanka väggplattorna skapar en trevlig atmosfär även i andra rum som köket, hallen eller vardagsrummet. Kombinationen av den blanka ytan och den delikata krämtonen skapar en mysig atmosfär.

Tjockleken på de glaserade väggplattorna är 8 mm, vilket innebär att de är av hög kvalitet och har en slitstark yta. Det kan också vara mer robust i vardagen. Den släta ytan garanterar enkel rengöring.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.