Hoppa till huvudinnehåll

Metro Kakel Mörkbrun Facette 10x20cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1m² Format: Med Fasett, Rektangulär Färg: Mörkbrun Material: Stengods- Optic: Metro Specialitet: Metro kakel med fasett Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 10x20cm Tjocklek: 7mm Produkt: Kakel Vikt: 12,25 kg

429,86 kr* per Paket

Innehåll: 1 Kvadratmeter
Produktnummer: LZ69474

I lager

Leveranstid 3-4 Veckor

Format för kakel: 10x20cm
Färg: Mörkbrun
Produkt Antal
Paket
1

Metro facetterade väggplattor är glaserade och har en blank finish. Dessa plattor finns i kräm, svart, vit och röd. Dess tjocklek är 7 mm, storleken anges som 7,5 x 15 cm och 10 x 20 cm. De snygga plattorna är gjorda av lergods.

Fördelarna med väggplattor i stengods inkluderar enkel hantering och deras antistatiska effekt. Dessutom är de inte bara luktfria, utan även neutrala i emissioner. De är också bra på att lagra värme. Passiv rumskylning sker på sommaren. På vintern lagrar de strålningsvärmen från solen och säkerställer avslappnad komfort i hela lägenheten.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.