Hoppa till huvudinnehåll

Metro Kakel Colombo Beige 10x20cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1m² Format: Med Fasett, Rektangulär Färg: Beige Material: Stengods- Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 10x20cm Tjocklek: 7,5mm Egenskaper: Glaserad Produkt: Kakel

282,72 kr* per Paket

Innehåll: 0.8 Kvadratmeter (353,40 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88814

I lager

Leveranstid 6-8 arbetsdagar

Färg: Beige
Produkt Antal
Paket
0.8

Förundras över den vackra Metro Colombo 10x20 cm väggplatta. Den högblanka plattan är idealisk för dina innerväggar. Dess vackra glans och hisnande färgintensitet gör den till ett riktigt blickfång. Utrusta dina rum med denna högkvalitativa glasade kakel - varje del av ditt hem blir ett riktigt blickfång. Metro väggplatta Colombo 10x20 cm kommer inte bara att förvåna dig, utan även alla dina besökare.

Metro väggplatta Colombo 10x20 cm är gjord av stengods av högsta kvalitet. I färgen beige väcker den genast uppmärksamhet.
Även för våta utrymmen som ditt badrum är Metro Colombo väggplattor 10x20 cm helt perfekt. Försköna till exempel väggen på din dusch eller badkar. Att ta en varm dusch eller bad i ett sådant badrum medan du beundrar Metro Colombo 10x20 cm väggplattor kommer definitivt att fördubbla din avkopplingsnivå!

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.