Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Iasos Kräm Korrugerad Rektifierad


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,44m² Format: Rektangulär Färg: Beige Material: Keramik, Stengods- Ytegenskaper: Matt, Korrugerad, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 9mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

497,12 kr* per Paket

Innehåll: 1.44 Kvadratmeter (345,22 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TG18432

I lager

Leveranstid 6-8 arbetsdagar

Färg: Kräm
Produkt Antal
Paket
1.44

Denna väggplatta av högkvalitativ keramik och i kräm är ett absolut måste för det moderna badrummet. De stora plattorna kan enkelt läggas på vilken vägg som helst. Alternativt kan även beklädnaden på badkar och duschar visas mycket bra med detta. Plattorna är gjorda rektangulära. Bearbetningen kan ske såväl stående som liggande. Liggvarianten ger en lugnare bild.

På grund av den lätta korrugeringen i kaklet ser väggen inte bar ut utan lyser i varma toner. Väggplattorna är vanligtvis sammanfogade med en ljus fog. Detta säkerställer att plattorna kan underhållas optimalt. För hörn och kanter kan plattorna enkelt justeras med en kakelskärare, detsamma gäller kanter. Ytan på de eleganta väggplattorna kan enkelt rengöras med konventionella rengöringsmedel. En ångstråle kan också användas för stora ytor. På så sätt blir plattorna hygieniskt rena.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.