Hoppa till huvudinnehåll

Metro Kakel Altea Vit Korrugerad


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1m² Format: Rektangulär Färg: Vit Material: Stengods- Optic: Vågoptik Ytegenskaper: Glänsande, Korrugerad Kakel / Ark Storlek: 10x20cm Tjocklek: 7mm Egenskaper: Inte Rektifierar Produkt: Kakel Vikt: 12,25 kg

419,35 kr* per Paket

Innehåll: 1 Kvadratmeter
Produktnummer: LZ69458

I lager

Leveranstid 2-3 Veckor

Färg: Vit
Produkt Antal
Paket
1

Blanka väggplattor är en riktig höjdpunkt för inredning i ett modernt kök. Hela köksspegeln blir ett blickfång i köket med det fina kaklet. De coola metroplattorna från Altea-serien skapar också en mysig atmosfär i varje litet och stort kök. Den fina väggplattan Metro Altea har en vågig design utöver den blanka ytan, så att glansen reflekteras om och om igen beroende på ljusets spel. Dessa väggplattor frammanar därför en exklusiv atmosfär i varje kök, som inspirerar gammal som ung år efter år. En modern köksspegel är tidlös och samtidigt trendig – det är den perfekta designens höga konst. Därför kan dessa vackra metroplattor alltid kombineras med andra köksmöbler.

Med de subtila färgerna beige, ljusbrunt och vitt bildar dessa väggplattor den perfekta bakgrunden för kök i lantlig stil av trä, för möbler med blanka köksfronter och för elektriska apparater med silverdörrar. Denna köksspegel är en bra investering för många generationer i familjens hem. De coola metroplattorna är också ett fint val i andra rum som matsalen och festlokalen. Eftersom dessa utmärkande väggplattor imponerar vid första anblicken, installeras de också ofta i anläggningar som bistroer, barer och caféer.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.