Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Randig Vit Matt 20x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 0,96m² Format: Rektangulär Färg: Vit Material: Stengods- Optic: Rand Optik Ytegenskaper: Matt, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 20x60cm Tjocklek: 10mm Egenskaper: Inte Rektifierar Produkt: Kakel Vikt: 18,7 kg

366,80 kr* per Paket

Innehåll: 0.96 Kvadratmeter (382,08 kr* / 1 m²)
Produktnummer: LZ69309

I lager

Leveranstid 2-3 Veckor

Produkt Antal
Paket
0.96

Dessa klassiska väggplattor i måtten 20 x 60 centimeter finns i vitt. På grund av den matta och räfflade ytan skimrar dessa väggplattor i många nyanser av vitt på väggen. Med en tjocklek på tio millimeter kan dessa plattor läggas direkt på väggen eller ovanpå andra plattor.

Storleken 20 x 60 centimeter är idealisk för stora ytor. Ytorna kaklas på nolltid och ger en hemtrevlig atmosfär. Nästan 0,96 kvadratmeter vägg kan förskönas med ett enda paket.

De fina väggplattorna är inte kalibrerade bearbetade. Det högkvalitativa materialet är lättskött. Med en mjuk trasa blir de kaklade ytorna strålande vita igen på nolltid efter lite nedsmutsning. Dessa skimrande vita väggplattor är ett utmärkt val för många delar av hemmet. Badrummet, köket och festlokalen samt området runt eldstaden får ett unikt utseende.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.