Hoppa till huvudinnehåll

Klinker Galilea Oglaserad R10B Antracit 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,08m² Format: Rektangulär Färg: Antracit Halkskydd: R10/B Material: Stengods Optic: Betong Optik Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Oglaserad, Lämplig golvvärme, Frost säke, Naturlig kant Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Klinker

388,87 kr* per Paket

Innehåll: 1.08 Kvadratmeter (360,06 kr* / 1 m²)
Produktnummer: ZF55134

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 30x60cm
Färg: Antracit
Produkt Antal
Paket
1.08

Golvplattorna Galilea är i färgen antracit. Dessa är oglaserade golvplattor med matt yta. Kakelplattan är i formatet 30x60cm.

Tack vare halkskyddet R10B kan golvplattan användas mycket väl i våta utrymmen. Så den kan även installeras i badrummet. Dessutom är detta en frostsäker produkt, som därför även kan installeras i kylhus.
Golvvärme är inte heller några problem för Galilea-klinken.

Golvet är mångsidigt och är gjord av robust porslinsstengods. Den matta ytan förhindrar att små repor syns direkt. Med en nötning på 4 är det också en platta med en mycket tålig yta. Dammsugare, kvastar och moppar kan användas för rengöring. Med en tjocklek på 8,5 mm är Galilea golvplattorna ganska okrossbara. Det kan enkelt installeras av hobbyister.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.