Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Gloria Vit Glänsande 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,44m² Format: Rektangulär Färg: Vit Material: Stengods- Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

366,80 kr* per Paket

Innehåll: 1.44 Kvadratmeter (254,72 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TG19772

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 30x60cm
Ytegenskaper: Glänsande
Produkt Antal
Paket
1.44

Dessa klassiska, tidlösa och glänsande väggplattor är idealiska för alla badrum som ska verka större. En platta som kan uppgraderas med en extra dekorativ bård.

På grund av den kalibrerade produktionen har var och en av dessa väggplattor en garanterad enhetlig storlek. Det innebär att plattorna produceras i format och med 90 graders kanter direkt efter bränningsprocessen.

Med denna metod kan plattsättaren uppnå en minsta fogbredd på 1,5 till 2 mm. Resultatet blir ett helt rent utseende. På så sätt minimerar de också underhållsarbetet, eftersom de små luckorna gör att mycket färre smutspartiklar kan samlas.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.