Hoppa till huvudinnehåll

Terrassplattor för trädgården

En terrass låter dig koppla av och njuta av din fritid i frisk luft. Därför bör du definitivt designa dessa små lyxområden i vardagen med utvalda terrassplattor eller kakel! Visuellt tilltalande terrassplattor är ett underbart blickfång i trädgården: När du väljer terrassplattor eller kakel kan du nu välja bland ett brett utbud av produkter som är högkvalitativa, vackra och väderbeständiga. Naturligtvis bör de önskade terrassplattorna också vända mot trädgården harmonisera, så att en bra helhetsbild skapas.


Upptäck moderna terrassplattor av hög kvalitet online

Innan du bestämmer dig för kakel eller terrassplattor, bör du bestämma vilket material du föredrar. Stenplattor föredras av många kunder på grund av deras höga väderbeständighet. Till exempel är plattor av exponerad aggregatbetong, skiffer eller granit resistenta mot skador i flera år, eftersom dessa material inte kan skadas av frost, regn, snö och extrem värme. När du rengör sådana plattor för trädgårdsterrassen bör du dock veta att terrassplattor med en grov stenyta måste borstas av eller sprutas. Dessutom är vissa trädgårdsplattor i sten benägna att fettfläckar. Jämfört med stenterrassplattor, som helt enkelt läggs på grus, kräver träplattor en understruktur som terrassplattorna kan monteras på. Denna konstruktion säkerställer att plattorna inte utsätts för för mycket fukt från golvet så att de håller längre. En bra beläggning av träterrassplattor är också en självklarhet för produkter av hög kvalitet. Ofta fattas beslutet av estetiska skäl till förmån för de något dyrare träpanelerna, eftersom dessa ser särskilt naturliga ut med växter och gräs i trädgården. Dessutom uppskattar naturälskare den trevliga känslan av att gå barfota på träterrassplattor på sommaren. Du kan också upptäcka en mängd olika plastplattor online. Dessa PVC terrassplattor för trädgården är mycket enkla att lägga och imponerar med sin enorma livslängd. De är vattentäta, lätta att rengöra och är enkelt anslutna för montering.

Designen av moderna terrassplattor ska motsvara trädgårdens ägares personliga önskemål. Först och främst bör man fråga sig om plattor av skiffer, trä eller plast passar bättre i trädgården? Om trädgården är utformad enligt ett visst tema bör du se till att plattorna på terrassen också matchar detta! Till exempel går svarta och grå plattor underbart i en trädgård som utstrålar en japansk stil. Naturstenplattor i färgerna oker till aprikos, däremot, harmoniserar med en trädgård med medelhavsdesign. Dekorativa plattor som har prydnader kan också sättas in i ett sådant stengolv. En trädgård i skandinavisk stil ser väldigt autentisk ut med ljusa träpaneler och matchande trädgårdsmöbler av samma material. Om du vill ha en mycket krävande yta för din terrass kan du beställa terrassplattor av plast online, som har ett riktigt trä- eller stengolvutseende.

När du har hittat rätt uteplats för din trädgård online kan du enkelt beställa dem med bara några klick! Inte bara terrassplattor utan även andra föremål för trädgården kan beställas samtidigt: Upptäck till exempel kantfästen som harmoniserar med dina plattor och ser estetiskt tilltalande ut! Vår välsorterade butik erbjuder även trappor och plattformar, trädgårdsmöbler, blomkrukor eller trädgårdstillbehör i bästa kvalitet och under gynnsamma förhållanden.