Hoppa till huvudinnehåll

Väggbeklädnadstenar


Med dekorativ väggbeklädnad kan väggar utformas på ett attraktivt sätt, både ute och inne. I trenden singeloptik. Väggbeklädnad med väggbeklädnad av kakel med natursten är populär. Det övergripande konceptet med kakel till väggen kan avrundas med matchande golvplattor.

Enkel installation av väggbeklädnaden

Den dekorativa väggpanelen sparar att du måste tapetsera väggen, och det finns inga målningsarbeten att göra. Oavsett om det är i köket, i vardagsrummet, i badrummet eller som en tegelvägg, visar väggbeklädnaden praktiska och visuella fördelar. Robusta plattor har en väderbeständig karaktär. Värmeisoleringsegenskaperna hos väggbeklädnaden visar en annan fördel.
Fantasifulla accenter kan ställas in med keramiska mosaiker. Iögonfallande motiv eller mönster kan läggas ut från den mestadels kvadratiska mosaiken. De långsträckta formerna för den keramiska mosaiken överensstämmer med trenden i ett modernt levande landskap. Valet av olika färger och ytor visar sig vara generöst. De olika typerna av läggning erbjuder ett ytterligare urval som kan göra väggdesignen med väggbeklädnad unik. Beroende på din individuella smak kan det valda mönstret understryka heminredningskonceptet. Från modern till rustik, de olika keramiska plattorna presenterar det rätta för nästan alla smaker.

Brickstones


Olika material

Den keramiska mosaiken som väggbeklädnad ger en kreativ touch till det levande konceptet. Det kan vara färgstarkt, så att väggbeklädnaden varken är trist eller tråkig. Vita plattor utstrålar en subtil charm som lätt kan visas varierad på stora ytor. Väggbeklädnaden av små mosaiker framkallar variation i rummet och erbjuder en mängd olika väggdesignalternativ. Kakelplattorna med mosaik som väggbeklädnad är olika och visar sig därför vara ett utsmyckningselement för nästan alla rum. Användningen av lämpliga plattor med mosaik på spisen kan också sätta eldstaden i scenen. Olika motiv kan läggas med mosaik, så att den mycket personliga touchen kan sättas i vardagsrummet. Väggbeklädnad skapar en tilltalande bild på trista väggar och klädda ytor med liten ansträngning. Mosaikplattor i modern design skapar en extraordinär och fantasifull syn som väcker glädje länge.

För inomhus och utomhusbruk

Inte bara interiören kan uppgraderas med tilltalande väggbeklädnad. Väggstenar ger utsidan en speciell look. Trädgårdsdesignen får ett vackert blickfång med en vägg av natursten. Den snygga bilden av en vägg, som skyddades från vädret av tegelstenar och som också dekorerades dekorativt, understryker trädgårdsarkitekturen. En befintlig vägg kan klistras med väggbeklädnad av natursten. Tegelstenarna kan enkelt och snabbt limmas på väggytan med ett lämpligt lim. Väggen klädd med natursten är robust och kräver lite underhåll. Natursten som tegelvägg kan fungera som både värmeskydd och värmelagring. Det förtrollande och naturliga utseendet på väggbeklädnaden av natursten kan komplettera det inre och yttre livskonceptet.