Hoppa till huvudinnehåll

Avjämningsmassa, utjämningsmassa och utjämningsmassa

Kakellim av hög kvalitet för ett säkert grepp

Om du vill kakla om ditt badrum är samspelet mellan högkvalitativa material avgörande. Olika lösningar spelar in om du inte bara vill kakla traditionellt, utan också vill installera specialmaterial som cementplattor eller mosaik i ditt badrum. Dagens kakellim har utmärkta egenskaper och är en blandning av lim och gips. Väggen måste dock förberedas i förväg för att säkerställa att dina nya plattor hålls säkert i kakelbruket. Det är vettigt att fortsätta steg för steg och inte snåla med substratets kvalitet. Tre viktiga faser är särskilt avgörande. Först primern, sedan applicering av plattorna med kakellim och den efterföljande injekteringen med kakelbruk. Beroende på arten av de enskilda materialen resulterar detta i den övergripande kvaliteten på den nya kakelväggen i ditt badrum.

Golvutjämningsmassa för en plan yta

Beroende på karaktären på ytan i ditt badrum har du möjlighet att hjälpa till därefter. Golvutjämningsmassa av hög kvalitet säkerställer att ojämnheter är ett minne blott. Detta är idealiskt för utjämning, utjämning, fyllning och utjämning. Ojämnheter avlägsnas enkelt och säkerställer att en slät och plan vägg är den perfekta grunden för dina högkvalitativa plattor. Golvutjämningsmassa av hög kvalitet är fast och säkerställer ett stabilt och torrt golv. Kombinationen av utvalda tyger resulterar i en högkvalitativ bearbetning av materialet. Så det är också möjligt att det senare kakellimet och kakelbruket fäster utan problem och möjliggör kontinuerlig bearbetning och fastsättning av dina kakel. Du behöver bara blanda denna massa med vatten i en behållare och du kan börja jämna ut väggen direkt. Nu står ingenting i vägen för att installera de nya brickorna.

Applicera säkert kakellim

Efter att du har säkerställt en slät och jämn yta garanterar kakellimet ett säkert grepp. Detta material kännetecknas av en särskilt hög bärighet. Kakellim är inte bara lämpligt för väggen, utan kan också användas för att fästa kakel på golvet. På grund av limets flexibilitet kan plattorna läggas med exakt noggrannhet. Både traditionella cementplattor och mosaikplattor kan idealiskt fästas på detta sätt. De flesta plattor är tillverkade av keramik och kan därför enkelt användas med limmet. Plattornas absorptionsförmåga säkerställer också att speciell vidhäftning på både väggen och golvet är mycket lätt. Det är lämpligt att använda en hackad murslev för att applicera kakellimet.

Kakelbruk för säker injektering

Efter att kakellimet har applicerats har du möjlighet att jämna ut fogarna med kakelbruket. Detta är särskilt mjukt, flexibelt och säkerställer också att dina värdefulla plattor inte repas. I kombination med utseendet på dina kakel kan du också välja rätt färg för ditt kakelbruk. Detta skapar ett intressant övergripande visuellt utseende av din individuella smak. Du har möjlighet att välja mellan olika färger på kakelbruket. Kakelbruk är mycket lätt att applicera med ett foggummi. Du har möjlighet att beställa rätt kakelbruk i webbutiken.

Mosaiklim för mosaikplattor

Numera är många badrum utrustade med visuellt tilltalande mosaikplattor. Här är det fördelaktigt att använda kvalitetsmosaiklim och att använda ett utmärkt grepp. Mosaiklim är mycket lätt att applicera och torkar på kort tid. Mosaiklim är särskilt lämpligt för fint arbete om du vill att dina små mosaikplattor ska hålla säkert på lämpliga platser. Behandlingen och ansökan är barnspel med detta material av hög kvalitet. I onlinebutiken kan du välja bland lämpliga lim för ditt projekt. På så sätt blir förverkligandet av ditt drömbadrum en framgång!