Hoppa till huvudinnehåll

Gemensam dekorprofil

Om du letar efter produkter relaterade till kakel som kakelprofiler, väggprofiler, fogprofiler eller dekorativa profiler är onlinebutiken rätt adress för dig. Här hittar du ett stort urval av alla relaterade artiklar och många olika mönster och versioner.

Specialist för brickor

Butiken har ett brett utbud av varor från kakel segmentet. Där hittar du artiklar relaterade till kakel, med vilka du kan uppgradera hela din livsmiljö funktionellt och visuellt samtidigt. Det finns mycket intelligenta lösningar som kompletta systemlösningar. Fokus ligger ofta på användning av tekniska lösningar av hög kvalitet med profiler som fogprofiler, väggprofiler, dekorativa profiler och kakelprofiler. Du hittar också förslag på ämnet kakelläggning och rätt undergolv. Matchande plattor kan användas var som helst utomhus och inomhus.

Gemensam profil som ett mångsidigt hjälpmedel

I butiken kan du hitta en fogprofil som flexibelt anpassar kakelbeläggningarna till inbyggda element som ett badkar eller dusch. Sådana fogprofiler är naturligtvis också perfekta för tätning av fönsterkarmar och dörrkarmar. Dessutom en prefabricerad tvådelad fogprofil för flexibel anslutning av kakelbeläggningar till inbyggda delar som z. B. badkar och duschkar, men även fönster- och dörrkarmar är idealiska. Med en fogprofil kan du uppnå en användbar vattenbarriär utöver en tidigare installerad tätning. Dessutom kan bullerskyddsåtgärder med avseende på påverkan och strukturbärande stödjas om du använder lämpliga moderna produkter inom området fogprofiler.

Stort urval av väggprofiler

Du får också rätt väggprofil för att uppnå en perfekt separation av dina kakel när du installerar dem som väggbeklädnad. Förutom designvarianter är kvaliteten på en väggprofil från webbutiken alltid utmärkt. Onlinebutiken är också exakt rätt plats för inredningsprofilområdet. Med en metallprofil som dekorprofil kan särskilt eleganta designaccenter ställas in och tydliga avgränsningar kan sättas för plattorna i köket och sanitetsområdet eller i vardagsrummet med hjälp av matchande metallremsor.

Kakelprofil som LED -belysning

Särskilda ljuseffekter kan uppnås med högkvalitativa kakelprofiler om dessa, till exempel av fin metall, också kombineras med sofistikerade LED-belysningssystem.