Hoppa till huvudinnehåll
Handla online i: AT | IT | CH | FR | DE | UK | CZ | SE | DK | BE | NL | IE | ES | PL | PT | FI | GR | RO | NO | HU | BG | HR | LU

Mosaikplattor överväldigande variation

Med över 1700 olika mosaikplattor kan vi erbjuda dig en överväldigande Erbjud en mängd individuella mosaiker i specialisthandelskvalitet. Förutom stengodsglasade, oglaserade, polerade, keramik och glas hittar du också naturstenmosaik i olika kombinationer och material som marmor, granit, skiffer, kalksten, kvartsit, onyx, stensten och travertin.

Vi skickar dig gärna Mosaikmönster per post så att du kan välja mosaikplattor på plats i dina egna rum och med befintliga ljusförhållanden.

Skapa till exempel Mosaikplattor med träutseende en naturlig atmosfär på grund av den bedrägligt verkliga träytan.

Inte alla mosaikplattor är lämplig för alla tillämpningsområden. Glasmosaiker är till exempel olämpliga för utomhusområden som balkonger eller terrasser, medan porslin av mosaikplattor i porslin kan klara de höga väderkraven (solljus, temperaturfluktuationer, fukt, frostbeständig).

Mosaikplattor i vardagsrummet

Om du vill ge din livsmiljö en särskilt exotisk atmosfär, finns det otaliga designalternativ tillgängliga för dig med mosaikplattor som glasmosaik. Dessa färgglada, skimrande material för mosaikplattorna kan se tillbaka på en lång tradition, eftersom romarna redan visste hur man skulle ge vardagsrum eller badplatser en unik charm med mosaikplattor eller glasmosaik och hur de gav dem ett hisnande utseende med badrumsplattor eller kakel i vardagsrummet.

Än idag har mosaikplattor, glasmosaik, badrumsplattor eller vardagsrumsplattor inte förlorat sin fängslande skönhet, och det finns otaliga människor som engagerar sig i utformningen av vardagsrum med de extravaganta ornamenten av mosaikplattor , glasmosaik, badrumsplattor eller vardagsrumsplattor Användningsområden tillgängliga och mosaikplattor förvånar många tittare.

Badrumsplattor, glasmosaik, mosaikplattor och vardagsrumsplattor - Olika designalternativ

Mosaikplattor i många varianter

Idag är mosaikplattor tillverkade av olika material.
Produktsortimentet av mosaikplattor sträcker sig från glasmosaik, naturstenmosaik till marmor- eller metallmosaik. Användningsområdena för mosaikplattor är mycket olika. Den klassiska varianten av mosaikplattor är integreringen av mosaikstenarna som badrumsplattor i badrummet och våta cellområden. På så sätt kan du skapa en smakfull design med badrumsplattor som visar personlig smak och stil.

Några av färgerna på mosaikplattorna är särskilt effektiva i badrumsplattor. En blåklintblå ton i badrumsplattorna skapar en maritim stil och påminner om ljudet av havet. Om du älskar de mer exotiska badrumsplattorna, bör du använda orientaliska toner för mosaikplattor och falla tillbaka på guld- eller orangefärgade badrumsplattor. På grund av det mycket olika arrangemanget av de enskilda mosaikplattorna kan ditt badrums rumsliga aura och stämning ändras enligt dina egna önskemål. Väggarna kommer också till sin rätt med mosaikplattor eller glasmosaik som vardagsrumsplattor.

Som en speciell höjdpunkt kan du använda badrumsplattor eller vardagsrumsplattor för att skapa figurer eller liknande designelement och på så sätt ge dina rum en underbar visuell accent. Mosaikplattor som badrumsplattor i poolområdet resulterar också i en betydande berikning av rummen. Om du föredrar något lite mer minimalt kan du använda badrumsplattor och vardagsrumsplattor som dekorativa element.

Badrumskakel eller vardagsrumsplattor är idealiska som dekorativa kanter. På grund av den individuella sammansättningen och designen är badrumsplattor eller vardagsrumsplattor av glasmosaik en personlig och värdefull one-of-a-kind. Vardagsrumsplattor vittnar om smak och stilkänsla.

Glasmosaik - ett mycket speciellt material

Badrumskakel eller vardagsrumsplattor av glasmosaik lockar särskild uppmärksamhet. Glasmosaikens ljusa och glänsande egenskaper är särskilt effektiva i ljusa rum som badrumsplattor eller kakelplattor. Glasmosaik är också lämplig som badrumsplattor för duschutrymmen. Glasmosaik finns i både en matt och en blank version som vardagsrumsplattor. Glasmosaik skapar underbara effekter i varje rum, även som en vardagsrumsplatta. Oavsett om det är en glasmosaik som en randig eller mångfärgad struktur eller en glasmosaik med pärlemorbeläggning, är glasmosaik en storslagen ytdekoration, speciellt för vardagsrumsplattor. För älskare av mosaikplattor bortskämda med lyx kan sortimentet också utökas till att omfatta glasmosaik med guldeffekt som vardagsrumsplattor. Glasmosaik är en högkvalitativ produkt med en slät struktur, som är underbart lämplig som badrumsplattor eller vardagsrumsplattor. Glasmosaikens önskade färgpigment blandas med lite kvartssand och smälts samman vid 1000 grader Celsius. Detta skapar en färgad glasmosaik, som passar utmärkt som mosaikplattor som badrumsplattor eller vardagsrumsplattor. Så många designelement kan reproduceras på golvet eller på väggen med mosaikplattor eller glasmosaik, vilket väcker stor uppmärksamhet. Mosaikplattor som vardagsrumsplattor eller badrumskakel är också så populära eftersom de är lätta att ta hand om. Mosaikplattor kan också underbart integreras i rummet som dekorativ väggbeklädnad i form av vardagsrumsplattor och badrumsplattor.

Urval av mosaikplattor, glasmosaik, badrumsplattor eller väggplattor

Oavsett om du väljer mosaikplattor som glasmosaik eller som badrums- och vardagsrumsplattor , med mosaikplattor hittar du ett Eldorado av designalternativ. Glasmosaik är lika lämplig som badrumsplattor eller vardagsrumsplattor och mosaikplattor har också blivit en oumbärlig del av köket. Mosaikplattor är ett universellt dekorationsmaterial och kan som glasmosaik användas var som helst, till exempel som vardagsrumsplattor.

Vardagsrumsplattor eller badrumsplattor täcker kurvor eller pelare perfekt. Vardagsrumsplattor och badrumsplattor av glasmosaik kan underbart integreras.