Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Reymond Korrugerad Antracit 6x25cm


Färg: Antracit Material: Stengods. Kakel / Ark Storlek: 6x25cm Produkt: Kakel Ytegenskaper: Matt, Korrugerad, Strukturerad Egenskaper: Inte Rektifierar, Glaserad, Naturlig kant, Frostsäker Tjocklek: 9,5mm Ett Paket: 0,48m² Format: Rektangulär Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch

230,17 kr* per Paket

Innehåll: 0.48 Kvadratmeter (479,52 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88954

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Färg: Antracit
Produkt Antal
Paket
0.48
Väggplattorna Reymond Corrugated Antracit är ett utmärkt val för att möblera din interiör och exteriör med ett modernt och attraktivt utseende. Med sin rektangulära form och dimensioner på 6x25 cm passar de perfekt in i olika rumsstorlekar och layouter.

Den antracitfärgade färgen ger plattorna en elegant och tidlös estetik. Den matta ytan säkerställer en behaglig känsla och förhindrar samtidigt uppkomsten av reflexer eller reflektioner. Den vågiga och strukturerade ytan ger också plattorna en intressant struktur som fångar ljuset på ett speciellt sätt, vilket skapar en unik visuell effekt.

Med en tjocklek på 9,5 mm är dessa plattor starka och hållbara, vilket gör att de kan användas både inomhus och utomhus. De är frostbeständiga, vilket innebär att de tål extrema temperaturer utan att skada dem. Denna egenskap gör dem särskilt lämpliga för användning i utomhusområden som terrasser eller balkonger.

Plattorna är glaserade, vilket ger dem en slät och lättstädad yta. Den naturliga kanten ger dem en rustik charm och understryker deras autentiska utseende. Dessa kanter ger plattorna en organisk karaktär som passar perfekt till olika inredningsstilar.

Väggplattorna Reymond Corrugated Antracit är lämpliga för en mängd olika applikationer. Du kan använda dem i vardagsrummet, köket, badrummet eller till och med i duschen. På grund av sin motståndskraft mot fukt är de idealiska för våta områden, där de erbjuder en snygg och funktionell lösning.

Plattorna levereras i förpackningar om 0,48 m², vilket möjliggör enkel beräkning och planering. Med deras mångsidiga karaktär kan du anpassa ditt projekt och välja hur många brickor du vill ha.

Kort sagt, Reymond Corrugated Antracit väggplattor är ett utmärkt val för interiör och exteriör dekoration. Med sitt tilltalande utseende, hållbara natur och mångsidighet är de en tillgång för alla hem- eller företagsmiljöer.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.

Du kanske också gillar

Klinker Colossus Grå 60x60cm
Klinker Colossus Grå 60x60cm
Varianter från 156,60 kr*
461,39 kr*
Paket ( 407,75 kr* / m² )
Tips
Glasmosaik Natursten Kakel Sinop Grå Blå
Glasmosaik Natursten Kakel Sinop Grå Blå 2 Mix
Glasmosaik Natursten Kakel Sinop Grå Blå 2 Mix
Varianter från 136,63 kr*
138,73 kr*
Ark

Liknande produkter

Kakel Reymond Korrugerad Antracit 6x25cm
Kakel Reymond Korrugerad Antracit 6x25cm
230,17 kr*
Paket ( 435,73 kr* / m² )
Kakel Algier Handgjort 7,5x15cm Citron Gul
Kakel Algier Handgjort 7,5x15cm Citron Gul
619,04 kr*
Paket ( 830,58 kr* / m² )
Kakel Tioga Matt Inte Rektifierar 30x60cm
Kakel Tioga Matt Inte Rektifierar 30x60cm
419,35 kr*
Paket ( 245,88 kr* / m² )
Kakel Rosetta Grå 25x50cm
Kakel Rosetta Grå 25x50cm
282,72 kr*
Paket ( 261,70 kr* / m² )