Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Anabell Vanille Glänsande 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,44m² Format: Rektangulär Färg: Lätt Grädde Material: Stengods- Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

440,37 kr* per Paket

Innehåll: 1.44 Kvadratmeter (305,81 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TG19773

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 30x60cm
Ytegenskaper: Glänsande
Produkt Antal
Paket
1.44

Väggplattor är en prydnad för väggarna i många rum. De finns oftast i köket eller badrummet. Men det finns också en rad olika anledningar till att dekorera väggarna med vackert kakel i sten eller porslin i hallen, i uterummet och även i vardagsrummet.

De 30 X 60 cm högblanka vaniljväggplattorna är mycket lätta att lägga. Den stora ytan av varje enskild kakel har en lugnande effekt på väggen och därmed på hela rummet. Väggplattornas högblanka material ser elegant ut. Den vaniljfärgade plattan är särskilt lämplig för väggdesign i mörkare eller mycket stora rum, som en trappa eller ett väntrum.

För att framhäva den enkla skönheten hos den vaniljfärgade väggplattan är det lämpligt att antingen använda den matchande fogmassan eller att välja en kontrastfärg. Den kontrasterande färgen bör förbli i det varma färgområdet. En blandning med mörkbrunt är till exempel lätt att tänka sig.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.