Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Anabell Ljus Grädde Matt 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,44m² Format: Rektangulär Färg: Lätt Grädde Material: Stengods- Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

440,37 kr* per Paket

Innehåll: 1.44 Kvadratmeter (305,81 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TG19779

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 30x60cm
Ytegenskaper: Matt
Produkt Antal
Paket
1.44

Den vaniljfärgade väggplattan med storleken 30 x 60 cm och en matt yta lämpar sig mycket väl för att designa köksväggar, badrum men även andra rums väggar. Eftersom varje enskild kakel är ganska stor ger kakelmönstret ett lugnt och rogivande intryck. Dessutom framstår en vägg som är kaklad på detta sätt alltid ädel på grund av den matta ytan och den diskreta färgen och är en bra bakgrund för att visa upp ädla möbler eller konst.

Sådana väggplattor är lika lämpliga som designelement i moderna kök, eftersom de kan användas i badrummet eller i eldstaden i ett vardagsrum eller matsal. Tillsammans med mosaikplattor och olikfärgat kakel kan dessa väggplattor även användas mycket bra för mönsterdesign.

De vaniljfärgade väggplattorna med matt yta är nästan 10 mm tjocka. Vid fogning bör man se till att endast fogningsmaterial används som matchar väggplattornas färg. Den kan ha samma färg såväl som en kontrastfärg.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.