Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Sträck Svart Grå


Användningsområde: lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Grå, Svart Material: Glas Stenstorlek: 25x25mm Ytegenskaper: Glänsande, Randig Kakel / Ark Storlek: 30,5x32,5cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 8mm Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 1,37 kg Kvantitet: 1

89,34 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (893,40 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33095m

I lager

Produkten finns inte längre tillgänglig

Färg: Svart
Tjocklek: 8mm

Glasmosaikplattor Lafayette Randig

Glasmosaikplattorna Lafayette Strich i svartgrå är den ädla lösningen för den färgstarka och effektiva designen av många rum. Dessa glasplattor är en speciell egenskap med sin visuella effekt. Glaset som material erbjuder speciella optiska effekter och det är en mosaik som övertygar med sin blandning. Små fyrkanter är en populär trend för att skapa en sofistikerad atmosfär i badrummet, köket och många andra områden. Glasmosaikplattor i sig är en hållbar produkt och denna kvalitet presenteras ännu mer övertygande här. Glas har många bra egenskaper och framförallt är ytan på dessa glasmosaikplattor blank. De enskilda glasstenarna är randiga och denna effekt förs vidare till ytan genom glasets genomskinlighet. Detta, i kombination med de olika färgnyanserna, skapar den idealiska effektiva designen, vilket är den storlek som efterfrågas här. Lafayettes randiga glasmosaikplattor kan enkelt läggas med hjälp av mattsystemet och de goda mattmåtten. Dessa plattor finns i Blue Stripe, Crystal Striped Jet Green Glass, Crystal Brown Mix Striped Glass och Crystal Green Mix Striped Glass.

Glasplattor har en visuellt uppiggande effekt och skapar eleganta effekter med Lafayette Striped plattor

Dessa glasmosaikplattor är effektiva eftersom de tillgängliga färgerna är trendiga. Dessa plattor skapar en bra visuell atmosfär för varje rum och yta. Glas reagerar i samband med ljus och dessa produkter är helt rätt lösning om du uppskattar den speciella smaken och letar efter kakel som övertygar.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.