Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Kozarica Vit Röd Mix 25x25x4mm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Röd, Vit Material: Glas Stenstorlek: 25x25mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30,2x32,7cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 0,76 kg Kvantitet: 1

69,37 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (693,70 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33093m

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.1
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Dessa mosaikplattor är helt gjorda av glas. De fyrkantiga brickorna finns i tre färger i mixen. Dessa är vita, ljusröda och mörkröda. De skimrar djupt och skapar en fantastisk känsla av rymd. Plattorna är alla av samma storlek och appliceras på en baksida. Således behöver inte ett lämpligt mönster läggas under lång tid, plattorna är redo för bearbetning. Mönstret kan placeras horisontellt eller vertikalt, vilket skapar ett mycket individuellt intryck för dessa mosaikplattor. Vågmönstret ser väldigt vackert ut åt båda hållen.

Plattorna passar lika bra för våtutrymmen som för alla andra rum. Som väggbeklädnad behöver de inte nödvändigtvis fogas. Detta rekommenderas dock i fuktiga rum. Rengöring sker med konventionella rengöringsmedel. Om en av de små glasplattorna går sönder kan den enkelt bytas ut.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.