Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Malard Grå


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Grå, Vit Material: Glas Optic: Retro, Vintage Specialitet: Ekoglas Stenstorlek: 25x25mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 31,5x31,5cm En Ark: 0,099m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 0,99 kg Kvantitet: 1

102,89 kr* per Ark

Innehåll: 0.099 Kvadratmeter (1 039,29 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34201

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Grå
Produkt Antal
Matta/Mats
0.099
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Återvinning skapar vackra föremål och hjälper till att skapa hållbara och dekorativa material. Det bevisade vi med glasmosaikplattan Malard i färgen grå. Plattorna är gjorda av återvunnet glas och har en stenstorlek på 25 x 25 mm. Det återvunna gamla glaset bearbetas till välformade och dekorativa kakel och finns i svart, brunt, beige, grått, blått och grönt.

Plattorna är försedda med olika mönster och har en tjocklek på 4 mm. En matta har en yta på 0,099 m² och en mattstorlek på 31,5 x 31 cm. Den fyrkantiga mattformen gör plattorna lätta att lägga. Ändå bör mosaikplattorna läggas av en specialist för att få ett perfekt resultat. Även om plattorna är gjorda av återvunnet glas har de en matt yta. Föremålen i Malard-serien är idealiska för att lägga till dekorativa accenter i ett rum. Priset som anges i webbutiken är ett styckpris som gäller per matta. Om du har ytterligare frågor om objektens egenskaper och tillgänglighet hjälper kundtjänst gärna till.

Kundtjänst nås via telefonjour och tar även gärna emot stora beställningar. Där kan kunden också få reda på ungefär hur lång tid den önskade leveransen kommer att ta. De dekorativa mosaikplattorna från Malard-serien är blickfång i varje rum.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.