Hoppa till huvudinnehåll

Väggdekor Kakel Ligurien Portofino 25x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 0,15m² Format: Rektangulär Färg: Svart, Vit Material: Glas Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 25x60cm Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Inte Rektifierar Produkt: Kakel, Dekorplattor

154,50 kr* per Bit

Produktnummer: HT99270

I lager

Leveranstid 6-8 arbetsdagar

Produkt Antal
Bit(ar)
0

Den distinkta väggdekorplattan Liguria Portofino övertygar på många väggar i huset med sin klassiska design. Grunden för de vackra motiven på väggplattorna är Portofino kommun, som finns i regionen Ligurien. Den berömda hamnstaden Genua ligger inte långt borta. Med dessa väggplattor frammanar husets invånare en medelhavsatmosfär i varje rum.

De okalibrerade plattorna har en blank finish så att hamnen i Portofino lyser i varje ljus. En kakel är nästan nio millimeter tjock och kan därför även användas för att isolera väggen. Individuella väggplattor kan också användas som dekoration i alla rum.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.