Hoppa till huvudinnehåll

Väggdekor Kakel Guld 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 0,18m² Format: Rektangulär Färg: Guld, Gul Material: Keramik, Stengods- Ytegenskaper: Glänsande, Korrugerad, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 10mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel, Dekorplattor

335,27 kr* per Bit

Produktnummer: HT99265

I lager

Leveranstid 6-8 arbetsdagar

Produkt Antal
Bit(ar)
0

Väggdekorbrickan finns i guldfärg och har en blank och räfflad yta. Dess tjocklek är 10 mm, storleken på plattorna är 30 x 60 cm. Väggplattan är också kalibrerad. På grund av sitt eleganta utseende är väggplattan perfekt för att möblera inredningar elegant och stilfullt.

De högkvalitativa väggplattorna ser inte bara särskilt eleganta ut, de är också mycket lättskötta och hållbara. Med användningen av plattan är utarbetade och komplexa mönster möjliga, som skapar en speciell atmosfär i hela vardagsrummet. Dessutom är plattorna lätta att bearbeta. Å andra sidan kan de också användas perfekt som dekorativa element.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.