Hoppa till huvudinnehåll

Trend-Vi Mosaik Glas Passion


Användningsområde: Simbassäng, Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Permanent Vått Område, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1m² Format: Kvadratisk Färg: Guld, Brun, Beige Material: Glas Specialitet: Upp till 59 % av återvunnet glasavfall Stenstorlek: 20x20mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande Kakel / Ark Storlek: 31,6x31,6cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker

1 975,88 kr* per Paket

Innehåll: 1 Kvadratmeter
Produktnummer: TI22135

I lager

Leveranstid 4-5 Veckor

Modell: Passion
Produkt Antal
Paket
1
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattorna Trend-Vi Styl säkerställer inte bara ett individuellt, stilrent och trendigt utseende i vardagsrummet, deras högkvalitativa material får det också att framstå som ädelt och exklusivt. De färgglada mosaikplattorna är lika stabila som keramiska plattor, färg- och skogsbeständiga, nötningsbeständiga och robusta mot temperatursvängningar. Trend-Vi Styl glasmosaikplattor är lika tåliga som andra klinkergolv och är dessutom mycket lätta att rengöra och underhålla, vilket också har visat sig vara en stor fördel för djurägare.

Tack vare sitt polyuretannät är mosaikplattorna mycket lätta och kan även användas i poolen. Oavsett om det är som panel i duschen, i badrummet, på golvet, i köket eller på balkongen. De färgglada glasmosaikplattorna Trend-Vi Styl säkerställer en exklusiv atmosfär och får dig verkligen att vilja bo i dina egna fyra väggar igen. Det är bäst att kombinera mosaikplattorna med andra färger eller de matchande golvlisterna som en elegant övergång. Detta understryker också effekten av mosaikplattorna. Det finns inga gränser för dina egna idéer och bostadsytorna kan utformas individuellt efter dina önskemål.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.