Hoppa till huvudinnehåll

Trend-Vi Mosaik Glas Hexagon 260


Användningsområde: Simbassäng, Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Permanent Vått Område, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,41m² Format: Hexagon Färg: Antracit Material: Glas Optic: Metall Optik Specialitet: Upp till 59 % av återvunnet glasavfall, Mosaiken är limmad på polyuretannätet Stenstorlek: 30x35mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 28,4x29,6cm En Ark: 0,114m² Tjocklek: 5mm Egenskaper: Frostsäker Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker

5 044,80 kr* per Paket

Innehåll: 1.41 Kvadratmeter (3 577,87 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TI22458

I lager

Leveranstid 4-5 Veckor

Modell: Hexogonal 260
Produkt Antal
Paket
1.41
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Färgglad glasmosaik skapar en vänlig atmosfär i varje rum i huset. Med dessa moderna mosaikplattor framtrollas alltid en touch av lyx i varje skrymsle och vrår. Därför är glasmosaiken från den berömda italienska kakeltillverkaren Trend-Vi alltid ett bra val för exklusivt designade rum. Mosaikplattorna från Hexagonal-serien tillhör det breda utbudet av produkter som erbjuds från Italien. De fina brickorna i form av hexagonen ser ut som naturliga ädelstenar, som inte bara är tilltalande som kakel utan också som ett smycke. Varje glasmosaik i huset som läggs från mosaikplattorna från Hexagonal-serien är i sig en juvel på väggen. Rummet blir ett konstobjekt där människor kan njuta av den speciella känslan av exklusivitet.

Med färgerna grönt, brunt, vitt och lax kan alla rum designas för att matcha inredningsstilen. Den perfekta glasmosaiken för alla smaker i familjen finns i badrummet, i köket, i sovrummet, i bastun, i festlokalen och i uterummet. Trend-Vi mosaikplattor skapar en atmosfär som påminner om en sommardag i Italien. Solen skiner i huset varje grå vinterdag. Högkvalitativ glasmosaik från Trend-Vi är en investering i generationer. Därför är mosaikplattorna från Hexagonal-serien det perfekta beslutet för ett flergenerationshus där alla känner sig helt bekväma.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.