Hoppa till huvudinnehåll

Trend-Vi Mosaik Glas Brillante 282 20x20x4mm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 2m² Format: Kvadratisk Färg: Brun, Mörkbrun Material: Glas Optic: Metall Optik Specialitet: Upp till 59 % av återvunnet glasavfall, Mosaiken är limmad på polyuretannätet Stenstorlek: 20x20mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 31,6x31,6cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker

4 161,96 kr* per Paket

Innehåll: 2 Kvadratmeter (2 080,98 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TI22392

I lager

Leveranstid 4-5 Veckor

Modell: Brillante 282
Produkt Antal
Paket
2
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Modern glasmosaik är trendigt för alla delar av huset. Därför är de visuellt tilltalande mosaikplattorna från Trend-Vi ett bra val för alla rum där kakel är vackrare än någon tapet. Den italienska tillverkaren av högkvalitativa glasmosaikplattor övertygar med Brillante-serien i olika färger och storlekar. Brillante-plattorna finns även i versionen 20 x 20 x 4 millimeter, så att den ömtåliga glasmosaiken är lätt att lägga även över stora ytor.

Den högkvalitativa glasmosaiken från Trend-Vi är gjord av avfallsglas som är 100 procent perfekt återvunnet. Alla mosaikplattor från Brillante-serien kan också kombineras perfekt. Du kan välja mellan färgerna grön, ljusblå, guld, mörkblå och lax. Dessa exklusiva nyanser tillåter den fantasifulla designen av alla rum i huset. Den färgglada glasmosaiken frammanar en modern ljusstyrka i varje område, vilket ökar lusten att bo hemma. Alla generationer av familjen trivs i rum med exklusiva mosaikplattor, som ibland ser eleganta ut, ibland avslappnade, ibland moderna och ibland klassiska. Varje ljusstråle kastar ett nytt utseende på glasmosaiken, vars yta är designad för att vara slät och glänsande. Dessa Trend-Vi mosaikplattor är därför också lätta att underhålla. Behandlade med lite tvålvatten och en mjuk trasa ser plattorna ut som de gjorde första dagen på nolltid.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.