Hoppa till huvudinnehåll

Trend-Vi Glasmosaik Feel 2102


Användningsområde: Simbassäng, Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Permanent Vått Område, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 2m² Format: Kvadratisk Färg: Ljusgrå Material: Glas Specialitet: Upp till 75% av återvunnet glasavfall, Mosaiken är limmad på polyuretannätet Stenstorlek: 20x20mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 31,6x31,6cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker

2 900,76 kr* per Paket

Innehåll: 2 Kvadratmeter (1 450,38 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TI22442

I lager

Leveranstid 4-5 Veckor

Modell: Feel 2102
Produkt Antal
Paket
2
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaiken från Feel-serien av den berömda italienska kakeltillverkaren Trend-Vi imponerar med sin eleganta design. Dessa mosaikplattor säkerställer en hemtrevlig atmosfär i varje rum i huset, som ibland är modern, ibland trendig och ibland värdig. Alla plattor är 100 procent glas och ger därför en unik gnistra med varje ljusstråle på sin blanka yta. Dessa plattor är lätta att lägga och är därför också idealiska för stora ytor i huset. Den moderna glasmosaiken från Italien finns i färgerna svart, brun, blå och grön. Dessa färger är idealiska för den mysiga designen av lägenheten. De passar i badrummet, i sovrummet, i vinterträdgården och ser även visuellt tilltalande ut runt den öppna spisen.

Glas är ett särskilt fint material som, som mosaikplattor, frammanar en touch av lyx i varje rum. Alla mosaikplattor i Feel-serien från Trend-Vi kan också kombineras med varandra, så att ett fantasifullt mönster kan skapas av en glasmosaik. Denna glasmosaik har en lång livslängd, vilket gör dessa designermodeller till en bra investering för många generationer i ett hem. Mosaikplattor är också alla lättskötta, eftersom de blanka ytorna är släta. Den delikata glasmosaiken övertygar med lantlig stil och designade metallmöbler, så att dessa mosaikplattor är den perfekta basen i rummet.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.