Hoppa till huvudinnehåll

Självhäftande Glasmosaik Vit


Användningsområde: Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Vit Material: Glas Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 5mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,77 kg Kvantitet: 1

78,83 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (875,89 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33434

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Vit
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Kakelplattorna som den eleganta glasmosaiken Batman i enfärgat vit är bildad av är ett attraktivt blickfång på självhäftande mattor och i boendeinredningar. Den enkla och raka elegansen och designen utan krusiduller hos det monokromatiska och strukturlösa svarta eller vita glaset gör den självhäftande glasmosaiken Batman till en övertygande designhöjdpunkt. Glaset säkerställer dock inte bara en tilltalande estetik, utan är också extremt lättskött tack vare sin släta yta.

Den största och viktigaste praktiska fördelen är dock det enkla sättet att lägga. Utan större ansträngning limmas kakelmattorna enkelt fast på önskade väggytor enligt den populära gör-det-själv-principen. Utan extra lim och utan att skapa damm eller smuts förvandlar den självhäftande Batman-glasmosaiken de utvalda interiörområdena i ditt hem till dekorativa vardagsrum. Alla rejäla och släta väggytor kan klistras över, t.ex. Som plast, trä, metall eller liknande material. Den självhäftande glasmosaiken är inte lämplig att klistra över golv eller limma i våta eller utomhusområden. Dra nytta av fördelarna som den dekorativa och självhäftande glasmosaiken Batman erbjuder dig och njut av den fascinerande estetiken hos en modern design av vardagsrum.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.