Hoppa till huvudinnehåll

Simbassäng Mosaik Seestar Klistra På Papper


Användningsområde: lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Bred: 116,4cm Ett Paket: 1,35m² Fogbredd: 1,5mm Format: Kvadratisk Färg: Röd, Grå, Blå, Gul, Apelsin, Vit Höjd: 116,4cm Material: Glas Stenstorlek: 20x20mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30,5x30,5cm Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frost säke, Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Poolmosaik, Mosaik, Klinker Vikt: 12,45 kg Kvantitet: 1

913,32 kr* per Paket

Innehåll: 1.35 Kvadratmeter (676,53 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34525

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Paket
1.35
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Poolen Mosaic Seestar gläder ögat med varje simvarv. Kombinationen av ljus och vatten gör att motivets färger glittrar förföriskt. Motivet ger området runt simhallen en stilren, maritim känsla.

Funktioner hos Pool Mosaic Starfish

Poolmosaiken är gjord av högkvalitativt glas. Motståndskraftig mot högt vattentryck och klor kommer den att försköna badplatsen i årtionden. Det speciella med denna mosaik är att motivsidan är limmad med papper. Plattorna är 4 mm tjocka. Poolmosaiken i färgerna orange, grått, vitt, gult, rött och ljusblått lockar allas uppmärksamhet. Den matta ytan är lätt att rengöra. Mosaiken kommer till sin rätt på en ljus bakgrund. Poolmosaiken är frostbeständig och lämpar sig för läggning i våtrum, inomhus och utomhus. Den kan läggas på golvet och på väggarna.

Läggning av poolmosaiken Seestar

För att säkerställa enkel läggning limmas plattorna på en matta. Efter läggning skalas pappersytan helt enkelt av. För att göra detta är pappersytan lätt fuktad.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.