Hoppa till huvudinnehåll

Simbassäng Mosaik Turtle Klistra På Papper


Användningsområde: lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Bred: 160cm Ett Paket: 1,52m² Fogbredd: 1,5mm Format: Rektangulär Färg: Svart, Blå, Grön, Gul, Brun, Apelsin Höjd: 95cm Material: Glas Stenstorlek: 20x20mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30,5x30,5cm Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frost säke, Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Poolmosaik, Mosaik, Klinker Vikt: 12,45 kg Kvantitet: 1

850,26 kr* per Paket

Innehåll: 1.52 Kvadratmeter (559,38 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34527

Produkten finns inte längre tillgänglig

Denna produkt är en poolplatta med mosaikutseende. Denna kakel har en matt finish och är gjord av glas. Tack vare detta material kan mosaikplattan enkelt rengöras. Denna poolmosaik är papperslagd för snabb och enkel installation.

En sköldpadda valdes som ytmönster för denna mosaikplatta. Sköldpaddan är i mitten av plattan och ger en speciell touch till varje poolområde. Medan bakgrunden har nyanser av ljus och mörkblått, användes många olika färger för sköldpaddan. Dessa inkluderar gul, grön, svart, brun och orange. Det slående mönstret på mosaikplattan passar både inomhus och utomhus. Vill du ha ett blickfång för din pool? Då är denna tidlösa och halkfria mosaikplatta precis rätt för dig. En annan fördel med denna modell är att den är frostsäker och frostbeständig.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.