Hoppa till huvudinnehåll

Natursten Plattor Bård Riesco Castanao Biancone


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Variabel Färg: Brun, Beige Material: Natursten, Marmor Stenstorlek: 20-40mm Ytegenskaper: Skuren, Matt Kakel / Ark Storlek: 5x30cm Tjocklek: 7mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Mosaik, Bård, Klinker Vikt: 0,19 kg

33,63 kr* per Bit

Produktnummer: TM34382

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Castanao
Produkt Antal

Förvandla badrummet till ett feel-good-paradis – du kommer ett steg närmare detta mål med en bård i natursten från Riesco-serien. Alla vill ju må bra i sitt eget badrum. Med denna bård av Riesco stenplattor är mattans mått 5 centimeter gånger 30 centimeter. Den mosaikliknande bården är gjord av natursten och för därmed in en bit av naturen i badrummet. Badrumsplattorna resulterar i ett koncept som påminner om naturens skönhet och dess symboliska frihet. Tack vare denna kakelkant i badrummet kan du tänka dig att stå bredvid ett vattenfall istället för bredvid ditt eget badkar. När det gäller bården avsedd för badrummet varierar stenstorleken mellan 20 och 40 millimeter. På grund av dessa olika storlekar ser den övergripande bilden av Riesco-kakelkanten av natursten i badrummet ännu mer naturlig ut och erbjuder även en fantastisk mosaikeffekt.

Denna badrumsbård av natursten från Riesco-serien är en speciell höjdpunkt för varje badrum och frammanar en mycket speciell, mycket trevlig atmosfär tack vare naturstensdetaljerna och mönstren. Användningen av natursten gör att färgen på de enskilda stenarna varierar något, vilket till och med ger badrummet en väldigt individuell touch. Det bör också nämnas att ytan är matt och skuren. Tjockleken på denna kant är 7 millimeter.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.