Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Vinyl 3D Silver Grå Mix


Användningsområde: Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Ett Paket: 0,24m² Format: Rektangulär Färg: Grå, Silver Material: Vinyl Optic: Metall Optik Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 23,6x25,5cm En Ark: 0,060m² Tjocklek: 1mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,08 kg Kvantitet: 4

282,72 kr* per Paket 4

Innehåll: 0.24 Kvadratmeter (1 178,00 kr* / 1 m²)
Produktnummer: DS33385

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Paket 4
0.24
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Självhäftande vinylmosaik är idealisk för renoveringsarbeten i hyreslägenheter och ger nu ny glans till varje rum - till exempel som köksspegel.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.