Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Träimitation Självhäftande Reynosa Grå


Användningsområde: Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Format: Kvadratisk Färg: Grå Material: Aluminium, Metall Optic: Träimitation Stenstorlek: 50x50mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30,5x30,5cm En Ark: 0,093m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,39 kg Kvantitet: 1

93,54 kr* per Ark

Innehåll: 0.093 Kvadratmeter (1 005,81 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33929

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Grå
Produkt Antal
Matta/Mats
0.093
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Mosaikplattorna Reynosa Grey i matt trälook är självhäftande och kan fästas på väggen utan extra material. Att fästa plattorna är väldigt enkelt då de har ett självhäftande lager på undersidan. Detta innebär att inget ytterligare lim behöver blandas. Plattorna har en tjocklek på 4 mm och är mycket robusta. Metallen i trälook är lätt att underhålla.

De enskilda mosaikstenarna är fyrkantiga och har en storlek på 50 gånger 50 mm. En hel mosaikmatta är 0,093 kvadratmeter. Dessa mosaikplattor finns i färgerna grå och brun att välja mellan. Mattmåtten 30,5 x 30,5 cm är idealiska för väggytor. Denna typ av självhäftande mosaikplattor skapar ett bra inomhusklimat och är idealisk för inomhusbruk. Dessa väggplattor är inte nödvändigtvis lämpliga för utomhusutrymmen eller för våtutrymmen.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.