Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Träimitation Självhäftande Morelia Kombi


Användningsområde: Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Format: Kvadratisk, Rektangulär Färg: Grå, Brun, Beige Material: Aluminium, Metall Optic: Träimitation Stenstorlek: 25x50mm, 23x25mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30,5x30,5cm En Ark: 0,093m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,39 kg Kvantitet: 1

93,54 kr* per Ark

Innehåll: 0.093 Kvadratmeter (1 005,81 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33930

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Format för kakel: Kombi
Produkt Antal
Matta/Mats
0.093
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Mosaikplattorna i trälook har en matt yta. Att fästa väggplattorna är mycket enkelt, eftersom de är försedda med ett självhäftande lager på undersidan. Egna lim eller andra material är därför inte nödvändiga. Plattorna är gjorda av 4 mm tjock metall med trälook. Metallen är gjord av rostfritt stål och är därför mycket robust. Det finns ingen nackdel med konventionella mosaikplattor.

En matta med de olika mosaikplattorna är 28 centimeter gånger 29 centimeter och har 0,081 kvadratmeter. Beroende på din smak finns det två olika varianter av dessa mosaikplattor att välja mellan.

De hexagonformade plattorna kommer i brunt och beige och är idealiska för inomhusbruk eller som väggplattor. Plattorna är dock inte lämpliga för våtutrymmen. Den andra varianten är mosaikplattor i rektangulär form. De brunbeige, självhäftande plattorna är gjorda av metall och är mycket robusta. Mattdimensionen för dessa plattor är 30,5 centimeter gånger 30,5 centimeter och har 0,093 kvadratmeter. En enda bit av mosaiken är 23 x 50 mm. Denna typ av kakel är också särskilt lämplig för inomhusbruk.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.