Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Textiloptik Metall Självhäftande Taxco Kombi


Användningsområde: Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Format: Kvadratisk, Rektangulär Färg: Grå, Brun, Beige Material: Aluminium, Metall Optic: Textil Optik Stenstorlek: 25x50mm, 23x25mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30,5x30,5cm En Ark: 0,093m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,39 kg Kvantitet: 1

93,54 kr* per Ark

Innehåll: 0.093 Kvadratmeter (1 005,81 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33931

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Format för kakel: Kombi
Produkt Antal
Matta/Mats
0.093
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Dessa självhäftande mosaikplattor harmonierar i ljusbrunt, grått och beige. Färgkombinationen och ytmönstret med textilstruktur förmedlar en hemtrevlig och varm känsla. Stilen på dessa mosaikplattor kan beskrivas som retro eller vintage. Du kan välja mellan en kvadrat och en kombination av kvadrater och rektanglar. Färgkombinationen förblir densamma för de två alternativen. På grund av den lätta, nästan pastellfärgade kombinationen ser mönstret trendigt och modernt ut. De självhäftande väggplattorna är särskilt lätta att fästa. Inomhusrum som sovrum, omklädningsrum, vardagsrum eller hallar kan snabbt och enkelt få ett nytt utseende med väggbeklädnader. På grund av den textila strukturen är mosaikplattorna dock inte lämpliga för våtutrymmen. Väggplattornas textila utseende tyder inte på att dessa väggplattor är gjorda av slitstark metall. Eftersom de bara är några centimeter tjocka passar de även bra i små eller väldigt trånga rum.

Väggplattor i brunt, grått och beige med textil struktur i retro och vintage look. Mönster av rutor eller en kombination av rektanglar och rutor. Metallmosaikplattorna är självhäftande och därför lätta att fästa inomhus (exklusive våtutrymmen).

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.