Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Självhäftande Tanana Svart Grå


Användningsområde: Bad, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Format: Hexagon Färg: Grå, Svart, Silver Material: Metall Optic: Metall Optik Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Borstat, Matt Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,5 kg Kvantitet: 1

114,56 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 272,89 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88715

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Mosaikplattorna i hexagonformat är svarta, silver och gråa. Mattstorleken är 30x30 cm och storleken på stenarna är 23x23 mm. Tanana väggplattor är endast lämpliga för inomhusbruk och bör inte användas i fuktiga rum som bastu eller badrum. En mycket speciell fördel med denna produkt är att den är självhäftande.

Denna fördel med Tanana väggplattor möjliggör enklare installation och säkerställer ett bra grepp. Vägg- eller mosaikplattorna är gjorda av metall, närmare bestämt rostfritt stål. De är 4 mm tjocka. Dessutom är ytan på de svarta, gråa och silverfärgade väggplattorna borstade. De självhäftande mosaikplattorna Tanana kan övertyga med den mycket speciella och ganska ovanliga designen, särskilt med hänsyn till den sexkantiga formen i kombination med de enklare, eleganta och moderna färgerna grått, svart och silver. Eftersom väggplattorna är ett riktigt blickfång och ändå inte alltför påträngande i din personliga inredning, överlag väldigt stiliga.

Tanana mosaikplattor imponerar med sin distinkta funktionalitet. Den självhäftande baksidan ger en hel del besparingar vad gäller materialåtgång och professionell installation.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.