Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Självhäftand Kastos Svart


Användningsområde: Bad, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Format: Kvadratisk Färg: Svart Material: Glas Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,96 kg

167,11 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 856,78 kr* / 1 m²)
Produktnummer: RAN48452

I lager

Leveranstid 5-7 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Kastos mosaikplattor i svart färg kommer att ge en elegant och modern stil till alla interiörer. Med sitt imponerande ytmönster inspirerar plattorna varje mönsterälskare och blir ett absolut blickfång för gäster och besökare. En wow-effekt garanteras med dessa ojämförliga mosaikplattor. Kreativa hjärnor och människor som har en mjuk plats för mönster kommer inte bara att bli förtjusta av utseendet på dessa unika väggplattor, utan framför allt av deras enkla och mångsidiga användning.

Även om de mattblanka plattorna inte lämpar sig för våtutrymmen, kan de installeras inomhus allteftersom stämningen tar dig. Oavsett om det är i köket, i vardagsrummet eller i sovrummet finns det inga gränser för kreativiteten. Förutom det visuella intrycket och den flexibla användningen erbjuder mosaikplattorna ytterligare en fördel. Eftersom glasplattorna är självhäftande kan de enkelt fixeras utan extra verktyg.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.