Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Självhäftand Glas Benedict Beige Brun


Användningsområde: Bad, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Format: Kvadratisk Färg: Brun, Beige, Vit Material: Glas Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,85 kg

167,11 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 856,78 kr* / 1 m²)
Produktnummer: RAN48451

I lager

Leveranstid 5-7 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Mosaikplattor är topptrenden i de flesta nya fastigheter. Det är därför du absolut älskar brickorna som presenteras här. Dessa modeller är helt gjorda av glas. Detta gör dem idealiska för väggbeklädnad. Detta kan vara i badrummet såväl som i köket. Ovanliga önskemål i vardagsrummet eller i korridoren uppfylls också.

Plattorna är sammansatta i tre versioner, en klar, en beige och en brun. Mosaikplattorna appliceras alltid växelvis på bärarmaterialet. Mosaikerna bearbetas inklusive stödet. Detta säkerställer att avstånden kan hållas exakt. Även amatörer är perfekta i utförandet med denna teknik. En klar eller vit fogmassa används bäst som fogmaterial. Så här kommer de stora mosaikplattorna till sin rätt. Plattorna är lättskötta och kan enkelt behandlas med rent vatten och diskmedel.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.