Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Metall Självhäftande Pinta Silver Rektangel


Användningsområde: Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk, Variabel, Rektangulär Färg: Silver Material: Metall, Rostfritt Stål Optic: Retro, Vintage Stenstorlek: 25x50mm, 23x25mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 31,6x31,6cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Självhäftande Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,41 kg Kvantitet: 1

81,98 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (819,80 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33924

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Format för kakel: Rektangel
Färg: Silver
Produkt Antal
Matta/Mats
0.1
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Pinta världskarta silver rektangel mosaikplatta har ett självhäftande lager på undersidan. Detta innebär att inget extra material eller lim behövs. De enskilda metalliska stenarna är tryckta med delar av världskartan och tillsammans skapar de en trevlig bild av världskartan med vintagelook. Trycket eller ytan är matt och gjord av metall. En matta är 0,084 kvadratmeter och 4 mm tjock. Mosaikplattor med världskarttryck finns i fyrkantiga och rektangulära former. Stenstorleken på en kvadrat är 25 x 25 mm. De rektangulära stenarna mäter dock 25 gånger 50 mm.

Båda versionerna finns i guld och silver. Den rektangulära mosaikmattan är 0,10 kvadratmeter stor, vilket är något större än de kvadratiska mosaikpanelerna. Dessa har en storlek på 0,084 kvadratmeter. Plattorna är idealiska för inomhusbruk. De rekommenderas dock inte för våta områden.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.