Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Valetta Trä Struktur Grå Beige


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Grå, Beige Material: Glas Optic: Träimitation Specialitet: Ekoglas Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 0,79 kg Kvantitet: 1

83,03 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (922,56 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33654

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Beige
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattorna Valetta trästruktur gråbeige kan läggas snabbt och enkelt. Naturligtvis bör personen som lägger dessa plattor vara bekant med dem och, helst, till och med vara skicklig i dem. Dessa plattor är för närvarande väldigt trendiga tack vare sin trästruktur. Mosaikplattorna kan läggas mycket bra som bårder. För att göra detta behöver kunden helt enkelt separera plattorna från gallret.Kakelplattorna är en glasmosaik som passar perfekt in i alla badrum.

Det finns inga gränser för kreativiteten vid läggning. Användaren kan släppa ut ånga med den och helt enkelt lägga glasmosaiken. Två eller tre rader kakel kan läggas för läggning som bårder. Detta kan också göras enkelt och snabbt. Trälooken är ett måste för alla i badrummet, köket eller vardagsrummet. Med sådant kakel blir det enklare och snyggare att inreda badrummet underbart. Vi kan varmt rekommendera glasmosaiken.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.