Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Tahiti Grå Vit


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum Fogbredd: 1,5mm Format: Kvadratisk Färg: Grå, Svart, Vit Material: Glas Stenstorlek: 20x20mm, 10x10mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 31,8x31,8cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 0,69 kg Kvantitet: 1

72,52 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (725,20 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33554

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Vit
Produkt Antal
Matta/Mats
0.1
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Visuellt tilltalande mosaikplattor är lätta att installera på vilken vägg som helst i huset. Därför är de snygga väggplattorna modell Tahiti i grått och vitt för kök, badrum, vardagsrum och festlokal ett bra val. Den glittrande glasmosaikeffekten frammanar en livlig känsla i varje rum, vilket garanterar ett nytt nöje i livet. Mosaikplattorna modell Tahiti är gjorda av robust glas. Ytan på dessa väggplattor, som finns i många olika nyanser, är ibland matt och ibland blank.

Samspelet mellan de olika ytorna skapar spännande ögonblick när ljuset faller, så att glasmosaikeffekten blir särskilt effektiv i artificiellt ljus. Med spotlights och flerarmade taklampor ser dessa mosaikplattor ut som glittrande vatten i många färgnyanser.

Speciellt de metalliska varianterna lämpar sig för moderna rum med designmöbler. Men Tahiti-väggplattorna i grått och vitt samt i grått och svart imponerar också med den mjuka, föränderliga ljuseffekten som inbjuder dig att drömma och koppla av. Glasmosaikeffekten övertygar i köket, i matsalen, i vinterträdgården, i hobbyrummet och även på enskilda väggar i rummet, dessa glittrande mosaikplattor är ett vackert blickfång när som helst på dygnet.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.